Frankfurt i Tyskland

Ny flyglinje mellan Ronneby och Frankfurt

Det är Air Dolomiti som kommer lansera en ny flyglinje mellan Frankfurt och Ronneby, samt Kalmar. Det kommer således bli möjligt att flyga non-stop mellan Frankfurt och Ronneby. Förhoppningen är att den nya flyglinjen ska locka turister och främja besöksnäringen på orterna. Den nya flygrutten kommer vara tillgänglig från 19 september och kommer trafikeras fem gånger i veckan, måndag-fredag och söndag.

– Jag är väldigt glad över att få möjligheten att trafikera de här sträckorna, som skapar en enkel förbindelse mellan Sverige och Tyskland. Dessa flygningar kommer att ge kontinuitet i vår plan att utöka vårt erbjudande med samarbete och stöd från de berörda flygplatserna. De kommer också att ge nya destinationer och ett enklare resande för våra passagerare. Från det viktiga navet i Frankfurt kommer det att vara möjligt att nå flera destinationer runt om i världen tack vare de flygningar som erbjuds av Lufthansas nätverk, kommenterar Joerg Eberhart, VD för Air Dolomiti.

Flygbiljetter kommer kunna köpas på Air Dolomiti.

Fler nyheter!

Ny flyglinje etableras mellan Luleå och London.

Fler äldre bokar semester hos TUI.

Nytt tågluffarkort lanseras av SJ.