Rhodos på Grekland

Fler äldre bokar semester hos TUI

Hos TUI har man noterat en tydlig ökning av bokningar bland kunder som är 70 år eller äldre. Flera destinationer som öppnat upp för turister och lättat på reserestriktioner har sett en ökning av bokningar hos TUI. Ett exempel är Grekland som lättar på reserestriktioner från och med 15 maj.

– Vi ser en tydlig vaccineffet. Den grupp som nu fått sin första spruta är den grupp som ökar absolut mest i bokningar just nu. Antal bokningar kommer med stor sannolikhet att fortsätta att öka bland resten av befolkningen när vi snart går in i den sista fasen av vaccineringen, säger Adam Györki kommunikationsansvarig på TUI.

I början på maj var de populäraste resmålen hos TUI inför sommaren som följer:

1. Kreta

2. Rhodos

3. Cypern

4. Mallorca

5. Gran Canaria

Fler nyheter!

Skärgårdsturerna öppnar inför säsongen!

Visste du att Snälltåget ökar antalet avgångar?