Nattetid i Hamburg

Snälltåget ökar antalet avgångar då fler vill resa omkring i Europa

Det är fler svenskar som vill resa med tåg i Europa numera. Det ser Snälltåget som nu ökar antalet avgångar för linjen Stockholm – Malmö – Köpenhamn – Hamburg – Berlin under 2022. På grund av pandemin kommer Snälltåget i år börja 27 juni.

– Vi ser ett starkt intresse för tågresor till kontinenten och väljer därför att satsa på fler avgångar, säger Carl Adam Holmberg, Affärschef för Snälltåget.

Snälltåget har existerat sedan 2007 när den svenska nattågstrafiken avreglerades. Det är också väl värt att nämna att Snälltåget kör till Jämtlandsfjällen under perioden 7 juli till 26 september. Snälltåget har en krog ombord och tillåter att resenärer tar med en cykel på resan.

– Vi på Snälltåget kör när kunderna vill resa. Ökar efterfrågan så ökar vi utbudet av platser eller avgångar. Vi kör utan statsbidrag och vårt mål är att erbjuda prisvärda och hållbara resor till våra kunder, fortsätter Carl Adam Holmberg.

Fler nyheter!

Visste du att FlixTrain börjar med tågresor i Sverige?

Under 2021 öppnar Liseberg i Göteborg en promenadpark.