Tågräls

FlixTrain börjar med tågresor i Sverige

FlixTrain som redan är en succé i Tyskland har nu expanderat till Sverige, med linjen Stockholm – Göteborg. Till en början blir det 38 avgångar i veckan med FlixTrain. För linjen mellan Stockholm och Göteborg blir det stopp i Södertälje, Hallsberg, Skövde eller Falköping. Tåget kommer också erbjuda underhållning ombord med filmer och ljudböcker tillgängliga för passagerare.

– FlixTrains ambition är att göra smart och hållbart resande tillgängligt för alla, oavsett storlek på plånboken. Vi ser därför att FlixTrain fyller ett tomrum på en växande marknad. Vi kommer dessutom kunna erbjuda ett integrerat buss- och tågnätverk med FlixBus och FlixTrain i kombination. Detta kommer förhoppningsvis uppmuntra fler att resa kollektivt, säger Peter Ahlgren FlixBus nordiska VD.

Fler nyheter!

Liseberg öppnar promenadpark under 2021.

Ny femstjärnig campingplats öppnar under 2021 för de som vill campa med lyx.