Man promenerar i park

Liseberg öppnar promenadpark

Till en början kommer Liseberg släppa in 5000 gäster åt gången för att följa Folkhälsomyndighetens föreskrifter. Men promenadpark menas att Liseberg kommer öppna för de som vill promenera i nöjesparken. Den nya satsningen är i linje med Folkhälsomyndighetens föreskrifter.

– Med en så kraftig begränsning av antalet gäster som restriktionerna medför ser vi att en stor del av våra besökare inte kommer ges möjlighet att besöka Liseberg under våren. Att öppna promenadpark på förmiddagarna är ett sätt att göra parken tillgänglig för fler under en svår tid, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg.

Tydligen är det många som vill kunna besöka Liseberg även om turistattraktioner inom parken är stängda.

– Vi vet att många av våra gäster går på Liseberg bara för att njuta av miljön. Med promenadparken hoppas vi kunna möta deras behov också, säger Andreas Andersen.

Ett definitivt datum för när promenadparken öppnar kommer framöver.