Utsikt över Drottningholm

Skärgårdsturerna öppnar inför säsongen

I maj börjar Strömmas skärgårdsturer igen. Efter sommaren föregående år är det möjligtvis fler som kommer söka sig till kryssningar. Många spenderade sommaren på hemmaplan under 2020 och kanske har det blivit mer populärt även för kommande semestersäsongen.

– Läget är naturligtvis väldigt osäkert, men vi vill inte sitta och vänta mer. Vi kör i gång verksamheten så får vi se hur stort intresset är. Jag både hoppas och tror att stockholmarna, efter att ha varit instängda så länge, nu vill komma ut och skämma bort sig själva med en mysig upplevelse i vår vackra skärgård, säger Peter Henricson, Sverige chef på Stromma.

Fler nyheter!

Göta kanal ser rekordstort intresse för sommaren.

Snart blir det fler kryssningar tillgängliga då Östersjökryssaren Cinderella börjar med dagliga kryssningar den 3 juni.