Påskägg med attityd

Tre tips för en kul och avslappnad påsk

Då var det påsk igen! Solen tittar fram så här under våren och med påskmat och långhelg är det dags att titta efter vad man kan hitta på.Strunta i att spendera flera timmar i köket för att laga påskmat. Använd de möjligheter som finns för att beställa mat och slappna av i trädgården eller på soffan. Kanske inte en aktivitet men helt klart en vinnare.

Så du vill ut och röra på dig? Varför inte ta fram en karta, välj en destination ute i naturen några cykeltimmar bort och cykla dit. Kombinera med en picknick väl där och sedan kan du med gott samvete lägga fötterna på soffan och slappna av med ett påskägg. (eller beställ mat som nämndes ovan..?)

Vad sägs om en dagskryssning för att inviga våren och göra något annorlunda under påskhelgen i år? Det finns brunchkryssningar såväl som dagskryssningar att välja på. Kom ihåg att resa säkert och tänk på Folkhälsomyndighetens råd för längre resor.

Mer information och intressant läsning!

Visste du att det nu finns en femstjärnig campingplats? Om du redan börjat fundera på var du ska åka på semester i sommar, så är ett tips Kosterhavet vid västkusten.