Yoga på stranden

Träningsresor hos Ving under vintern 2022-2023 är uppskattade av 40-plussare

Det finns de som vill vara aktiva med sport under solsemestern. Den här trenden är markant även under vintertid och hos Ving är intresset för träningsresor under vintern fortfarandestarkt. Främst är det yoga som lockar och det är träningsresor till Kanarieöarna som är mest bokade under vintern. Träningsresan till Gran Canaria är praktiskt taget fullbokad och bokningar av träningsresor till Teneriffa följer strax därefter. Utbudet av träningsresor omfattar dock mer än endast yogaresor, hos Ving hittar vi såväl tennisresor som cykelresor och padelresor, för att nämna ett urval. En tydlig ökning av intresse för träningsresor syns de senaste åren och under 2022 såg företaget att antalet besök på webbsidorna för träningsresorna ökade med 48 procent.

Pussel! Hitta kryssningarna

Puerto de Morgan på Gran Canaria
Puerto de Morgan på Gran Canaria

40-plussare är största målgruppen

De som är över 40 år är en högintressant målgrupp för träningsresor, så till den grad att Ving också tagit fram en specifik träningsresa för de som är 40+. Resan går till Gran Canaria under mars 2023 och är helt fullbokad. För att tillgodose behovet av aktivitetsresor även för seniorer så finns också speciellt framtagna resor med seniorträning. Det ser ut som att intresset för träningsresor även håller i sig i framtiden med fler typer av sporter som padel och ett ökat genomslag hos olika generationer.

Fler nyheter

Fler reser med Snälltåget till Bad Gastein och Zell am See.

All inclusive till Gran Canaria är ett populärt val inför hösten och vintern.

Ny direktlinje till Innsbruck under vintersäsongen.