Skidåkare i starkt solsken

Förnyad uppmärksamhet på aktivitetshotell hos SkiStar

Intresset bland resenärer ökar för aktivitetshotell under vintern. Hos SkiStar finns för närvarande sju så kallade Ski Lodge utspridda i Hemsedal, Sälen, Trysil och Vemdalen. Nyckelordet är folkhälsa och där fokus ligger på bekvämlighet och närhet till skidbacken. SkiStar Lodge är ett koncept av SkiStar med inkluderade aktiviteter. Hotellet SkiStar Lodge Trysil blir det första lodgehotellet i Trysil under våren 2023. Med konceptet kommer gäster alltid bo nära till lift och skidbacke och förbokad skidutrustning kan levereras till kundens bokade lägenhet.

– Vi ser ett ständigt ökande intresse för den här typen av boende, med läge precis intill liftsystemet och där det finns faciliteter för både aktivitet och avkoppling. Här kan du ta av dig skidorna precis utanför dörren och njuta av lugnet framför brasan. Du kan gå direkt till spaet eller sitta i loungen med något gott i glaset. Det är den extra goda känslan och atmosfären som vi kommer att erbjuda våra gäster, säger Lina Gabrielson, ny chef för affärsområde SkiStar Lodge & Hotell.

Fler nyheter

Tågresor till Hamburg med SJ är populärt för weekendresor.

Skidåkning i Åre i jul? Direktlinje återupptas från Stockholm Arlanda.

Flyg direkt till Lyon från Stockholm-Arlanda för din skidsemester.