FlixTrain vid perrong

FlixTrain släpper jul- och nyårsbiljetter till försäljning med flera dagliga avgångar

När FlixTrain släppte biljetterna inleddes också tågsäsongen för jul och nyår, eftersom FlixBus var först med att släppa biljetterna till försäljning inför julsäsongen. Säsongen för FlixTrain varar från 11 december till januari och upp till sex avgångar kan väntas med 532 platser per tåg. WiFi finns på tågen för de som vill ansluta till Internet med laptop och dylikt under resan.

– Äntligen kan vi meddela att årets jul och nyårsresor nu finns till försäljning. Det kan bli några smärre ändringar när Trafikverket har gjort klart sin planering men det kommer inte att påverka våra resenärer i någon större utsträckning. Blir det ändringar så kontaktas berörda resenärer i god tid innan avgång. Vi tror att våra kunder uppskattar att de kan säkra sin julresa i god tid, meddelar Kajsa Ekelund kommunikationschef på FlixTrain.

Eftersom jul och nyår är så pass hektiska reseperioder har FlixTrain också tagit beslutet att sätta in extra avgångar. Tågtidtabeller kan hittas här.

– Jul och nyårshelgen är årets största reseperiod. Vi sätter därför in extra avgångar veckan innan och under jul och nyår. Vill man resa extra prisvärt i jul så uppmuntrar vi våra resenärer att boka sina biljetter i tid. Med ett biljettpris från 129 kr fortsätter vi att vara Sveriges mest prisvärda tågbolag, avslutar Kajsa Ekelund.

FlixTrain erbjuder tågbiljetter för dess linje mellan Stockholm och Göteborg, med stopp i Södertälje, Skövde och Falköping. Under årets övriga månader finns det två till tre avgångar dagligen. Mer information om tågbokning kan hittas här.

Foto: FlixBus.

Fler nyheter

Ny direktlinje till Innsbruck under vintersäsongen.

Tågresor till Hamburg med SJ är populärt för weekendresor.

Nytt abonnemang med SkiStar.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.