SkiStar VIP dag Hammarbybacken

Nya SummerSki invigd på Hammarbybacken i Stockholm

Sommarskidåkning i Stockholm har just fått en arena med konstgräs. Arenan som anordnats av SkiStar är ungefär 9000 kvadratmeter stor och skidåkningen ska vara som att åka på snö. Summerski är öppet onsdag till söndag till 6 november.

– Äntligen är vi igång med vår unika satsning på SummerSki i Sverige. Det känns fantastiskt kul att kunna erbjuda alla stockholmare och besökare en möjlighet att åka skidor även när det inte är vinter och upptäcka glädjen med skidåkning året runt. Med satsningen är vi närmare vårt hållbarhetsmål att sätta ännu fler människor i rörelse och aktivitet för en bättre hälsa och välbefinnande, där nya Stockholm Hammarbybacken är en viktig pusselbit, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef på SkiStar AB.

Foto: Jonas Carlson Almqvist/SkiStar

Fler nyheter

Flyg direkt till Lyon från Stockholm-Arlanda för din skidsemester.

Dansbandsveckan på Cinderella är tillbaka.