Timglas i sanden

Missade du något under den händelsefulla veckan?

Det har varit en händelserik vecka för glada turister! För de som vill åka på kryssning de närmaste veckorna är det en upplyftande nyhet att Tallink Silja återupptar sina kryssningar. Som om det inte var tillräckligt med lovande nöje inför våren, så har Hurtigruten bestämt sig för att slopa singeltillägget för de som vill ut och kryssa på egen hand. Även om erbjudandet inte gäller alltför länge så kan det tänkas locka många singlar som vill utforska de norska fjordarna under februari.

Rusning efter sportlovsresor

I dagarna syntes också en rejäl ökning av intresse för resor under sportlovet. Många resor är fullbokade men det finns fortfarande enstaka platser kvar för sportlovsresor, berättade flera researrangörer.

Frankrike och rivieran i vår?

Vi ser också framemot sol och värme allt eftersom vi närmar oss våren. Och under våren är ju franska rivieran en höjdare för de som vill se Dordogne och resa omkring nära Medelhavet. Kan du hitta städerna på franska rivieran i pusslet nedan?