Miami, USA

Finnair utökar utbudet från Arlanda

Under vintersäsongen 2021 kommer Finnair öka destinationsutbudet från Arlanda. Tre nya interkontinentala destinationer introduceras, Bangkok, Miamia och Phuket. Sammanlagt kommer det bli ungefär 15 nya avgångar i veckan från Arlanda. Det första flyget kommer avgå 22 oktober med destination Bangkok. 23 oktober är den första avgången till Miami och 24 oktober till Phuket.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Finnairs expansion på den svenska marknaden. De tre långdistansdestinationerna och förbättrade tillgängligheten är viktiga tillskott till Arlandas befintliga utbud. Expansionen är ett tecken på en flygmarknad i förändring. Att man vågar satsa efter dessa tuffa tider är ett tydligt bevis på Stockholms starka position och en satsning på den största marknaden i Skandinavien. Finnair är redan idag en av våra stora kunder och vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete framöver, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.

Pröva ett pussel

Hitta de franska städerna med medeltida stadsmurar.

Känner du till de här svenska nationalparkerna?

Läs fler nyheter

Upptäck Sverige med Inlandsbanan i sommar.

Kryssningar på Göta kanal i sommar.

En kommentar

Kommentarer är stängda.