Liseberg under julen

Julfirande på Liseberg

Den 19 november börjar julsäsongen på Liseberg som varar fram till 30 december. Under den perioden kommer hela nöjesparken vara tillgänglig med ett begränsat antal biljetter per dag. Några av de teman i år är Drömmarnas Jul, Isområdet, Lisebergstornet och Hamnåret. Under vecka 45 kommer dessutom mer information om en nyhet för i år.

– Alla säsonger på Liseberg är speciella på sitt sätt, men julen är nog den vi kan kalla för den mysigaste. Här kommer du in i en förtrollad värld där julstämningen är påtaglig i alla parkens hörn. Dessutom är denna julsäsong något unikt och den mest ambitiösa vi någonsin skapat. Vi har en väldigt spännande nyhet på gång, men vi håller kvar den spänningen lite till… Lotta Carlsbogård, chef Säsonger och Events Liseberg.

Fler nyheter

Skidåkning i Åre i jul? Direktlinje återupptas från Stockholm Arlanda.

Fler reser med Snälltåget till Bad Gastein och Zell am See.

Ny direktlinje till Innsbruck under vintersäsongen.