Festival med ljusshow

Dags för festivaler! Snabbare inträde med SJ

I år är det äntligen dags för festivaler att hållas i augusti igen. Två heta festivaler är Way out west i Göteborg och Big Slap i Malmö. De som reser med SJ till Way out west får ett Green Ticket-armband vilket innebär att man inte behöver stå i den vanliga kön. Flera rabatter kommer också vara inkluderade.

För besökare till Big Slap som också väljer att ta tåg med SJ till festivalen, är det möjligt att visa tågbiljetten vid SJ:s ingång Green Track för snabbare tillträde.

– Det känns grymt att kunna visa uppskattning till våra resenärer tillika festivalens besökare på det här sättet. Jag vill passa på att hylla alla som väljer att ta tåget till festivalerna, de tar även ansvar för kommande generationer, säger Pernilla Johansson ansvarig projektledare på SJ.

Mer information om priser för festivaltåg kan du hitta här.

Line-up på Way out west i år.

Line-up på Big Slap i år.

Vad vet du om Spanien? Pröva ett pussel!

Testa dina kunskaper om öar och mindre kuststäder.

Kan du hitta de mindre kuststäderna i Spanien?

Hitta de spanska öarna i Medelhavet och Atlanten.