Grekisk strand

Missade du något senaste veckan?

Solen och värmen är här och det är maj också. Säsongen för båtsport är i full fart och i år är det 200-års jubileum för Göta kanal. I samma veva som april närmade sig sitt slut fick också veta att det kommer gå att kryssa till Skärgården från Norrtälje i sommar – Ett utmärkt tillägg för alternativ för de som vill åka på dagskryssning i sommar.

Ytterligare en trevlig nyhet för de som vill utforska Europa är att SJ introducerar nattåg till Hamburg från och med september. Men kanske känner du redan till Interrail? Ett ögonblick, för här är det faktiskt en riktigt kul nyhet – Nattåget från Stockholm till Hamburg kommer avgå dagligen. Så kanske är det äntligen dags att semestra i Hamburg när det blir så smidigt att resa dit.

Vad vet du egentligen om Grekland? Två pussel..