Snälltågets resor har börjat avgå till österrikiska Alperna

Slalom en klar dag i Alperna

Den 28 januari avgick det första Snälltåget till österrikiska Alperna. Mellan 28 januari och 18 mars kommer Snälltåget trafikera sträckan till Österrike en gång i veckan. Många har redan förbokat och komfort längs resan erbjuds, med 6-bäddars kupéer och en restaurangvagn.

– Vi märker av ett stort intresse av hållbart resande för skidresor till Österrike. Nattåget är ett perfekt sätt att resa – resenärerna kan umgås på kvällen, äta gott i restaurangvagnen, spela spel och njuta av färden i sina kupéer innan det är dags att krypa ner och sova gott. På morgonen vaknar man upp i ett vackert och snörikt alplandskap – redo för att ge sig ut i backarna”, säger Marco Andersson, biträdande Affärschef för Snälltåget.

De resande från Sverige till Österrike kommer stiga på Snälltåget i Malmö som sedan åker till Salzburg i Österrike under en 20-timmars färd. För de som är intresserade av att fortsätta upptäcka regionen Salzburgerland är det möjligt att resa vidare med tågbyte. Några av de platser för skidåkning som Snälltågets linje till Österrike inkluderar är: Kitzbühel, St. Johann in Tirol och Zell am See.

För närvarande finns endast ett fåtal platser kvar, eftersom många bokat i förväg.

Pussel! Kan du hitta skidorterna i Alperna?

2 kommentarer på “Snälltågets resor har börjat avgå till österrikiska Alperna”

  1. Pingback: Hurtigruten erbjuder kryssningar utan singeltillägg : Turista NU!

  2. Pingback: Det är hög tid att boka sista minuten resa inför sportlovet : Turista NU!

Kommentarer har stängts av.

Annonser