Skidåkning

Toppen skidåkning med öppna backar och mycket snö

Sedan de första veckorna av årets vintersäsong för skidåkning startat står det klart att det är toppen förhållanden för vintersport! Det är uppenbart på SkiStars destinationer Sälen, Vemdalen och Åre. Samtliga har mycket snö och liftarna är öppna för skidåkare. I Sälen rapporterades ett snödjup på 90 cm senaste veckan.

SkiStar ser att många uppskattar årets vintersäsong och det är nu riktig vinter med bra möjligheter till vintersport. Stefan Sjöstrand som är vd för SkiStar AB kommenterar

– Att vara utomhus i friska luften är många som uppskattar så här i vintertider, inte minst alpin skidåkning som är en kontaktfri utomhusaktivitet. Som Folkhälsomyndigheten tidigare betonat är risken att smittas av covid-19 utomhus liten, t ex i backen eller i liften när du håller avstånd. Lägg till en magisk fjällmiljö med de bästa förhållandena just nu så får du en minnesvärd och coronasäker upplevelse hos oss under de kommande veckorna.

En gästundersökning visade att 88% av de tillfrågade följer de lokala rekommendationer som finns för Covid-19.