Stockholms skärgård

Populära kryssningar i vinter

2021 är här och redan i januari finns det kryssningar för de som vill upptäcka Skärgården i vintertid Hos Strömma finns Lilla Skärgårdsturen och Brunchkryssningen. Båda har avgångar på lördagar och söndagar.

Den här tiden på året är det naturligt att det är kortare kryssningar som lockar fler gäster. Det är ändå en toppenmetod för att börja sightseeing-säsongen på hemmaplan.

Cecilia Sandberg som är Marketing Director hos Strömma kommenterar

– Under julen har vi haft en del gäster på våra turer, både svenska och utländska gäster, men naturligtvis betydligt färre än tidigare år. Så här års är det kortare sightseeingturer runt city och i skärgården som är mest populära och så har det varit även i år. Vår brunchkryssning i skärgården har också lockat en del gäster, men även här betydligt färre än tidigare år.

Lilla Skärgårdsturen är cirka tre timmar lång och med en guide får man chansen att se höjdpunkter i Skärgården. Brunchkryssningen är en trevlig kombination av båttur och brunch med mat som är inspirerad av säsong.