Middagskryssning. Foto: Magnus Rietz

Premiär för middagskryssningar för 2020 och fler bokningar

Ett säkert tecken på att våren är här kommer med premiären för middagskryssningar. Från och med 5 mars är det möjligt att boka middagskryssningar med Strömma. På menyn kan du hitta såväl husmanskost som klassiska rätter och vegetarisk mat.

Martin Durnik som är Head of Sales på Strömma kommenterar den positiva utvecklingen med middagskryssningar

– Vi kan se ett ökat intresse generellt för alla våra skärgårdskryssningar som går nu jämfört med förra året. Det kan bero på många faktorer, allt från större intresse att åka ut i skärgården till den milda vintern.

I år har fler lockats av att pröva på middagskryssningar, något som syns i Strömmas statistik. Hittills har 20% middagskryssningar bokats jämfört med i fjol, så det gäller att snabba på för att kunna avnjuta en middag med kryssning i Skärgården.

Foto: Magnus Rietz.