Julbordskryssning med Strömma

Fira jul med julbordskryssning

Det finns många sätt att fira jul! Ett mysigt sätt äta julbord är att kryssa längs Stockholms skärgård med god mat och dryck, samt med enastående vinterutsikt utanför fönstret.

Strömma erbjuder julbordskryssningar under november och december, mellan 22 november och 22 december. Kryssningarna går morgon, eftermiddag och kväll, så du kan planera julbordet efter eget önskemål. Utöver kryssningarna kan man också pröva på julbord på Vaxholms Kastell, något som också är möjligt för större sällskap.

Du kan förvänta dig julbord med varianter som traditionella rätter med inlagd sill, Janssons frestelse, och prinskorv. Kort och gott, det klassiska julbordet fast på en flytande fartyg som tar dig genom Stockholms skärgård.

För mer information, ta en titt på julbordsöversikten i PDF format.