Dags att boka din skidsemester

Skidåkare i solskenet

Vintersäsongen närmar sig snabbt och många har redan bokat sin skidsemester. Hos Alpresor ser man att försäljningen ökat med ca 10 procent jämfört med samma period i fjol. Jul, nyår och sportlov har bokats allra bäst med flera veckor som är fullbokade redan nu.

Hanna Lindberg som är Marketing Manager på Alpresor nämner

– Vecka 7, 8 och 9 är helt fullbokade (sportlovsveckorna). Men det finns fortfarande fina resor kvar i januari och i mars. I bokningstoppen ligger Bad Gastein följt av Cervinia och Saalbach. En uppstickare som
har bokat otroligt bra inför vintern är klassiska Zell am See och
Kaprun-Kitzsteinhorn.

Så det finns fortfarande möjlighet att hitta en skidsemester för familjen till vintern. Men det är hög tid att välja medan det fortfarande finns alternativ kvar.