Skidåkare i solskenet

Dags att boka din skidsemester

Vintersäsongen närmar sig snabbt och många har redan bokat sin skidsemester. Hos Alpresor ser man att försäljningen ökat med ca 10 procent jämfört med samma period i fjol. Jul, nyår och sportlov har bokats allra bäst med flera veckor som är fullbokade redan nu.

Hanna Lindberg som är Marketing Manager på Alpresor nämner

– Vecka 7, 8 och 9 är helt fullbokade (sportlovsveckorna). Men det finns fortfarande fina resor kvar i januari och i mars. I bokningstoppen ligger Bad Gastein följt av Cervinia och Saalbach. En uppstickare som
har bokat otroligt bra inför vintern är klassiska Zell am See och
Kaprun-Kitzsteinhorn.

Så det finns fortfarande möjlighet att hitta en skidsemester för familjen till vintern. Men det är hög tid att välja medan det fortfarande finns alternativ kvar.