Ving lanserar resepaket till Korfu sommaren 2017

Till sommaren 2017 lanserar Ving resepaket till Korfu. Ön ligger längst norrut av de joniska öarna och är den näst största efter Kefalinia. Mellan maj och oktober kommer Ving erbjuda resepaket till Acharavi, Kalami, Moraitika och Sidari. Magdalena Öhrn, informationschef Ving, kommenterar satsningen på Korfu
– Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda våra kunder ytterligare ett resmål i Grekland till nästa sommar. Korfu är ett utmärkt val om man vill ha en sol- och badsemester av hög klass. Här kan man både njuta av ett tillbakalutat strandliv på avskilda stränder och roa sig på de lite mer livliga resmålen.

Prisexempel:
En vecka på Smartline Mimosa med avresa 20 maj 2017 från Arlanda, Stockholm. Boende i dubbelrum med halvpension, från 3 950 kronor per person.