TUI börjar flyga till Punta Cana i Karibien

TUI kommer från och med vintern 2017 börja flyga till Punta Cana i Karibien. Flera all inclusive – paket kommer finnas tillgängliga för den som vill slappna av i Dominikanska republiken. Det blir till en början en avgång varje vecka från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, från december 2017 till april 2018.
– Punta Cana är ett nytt spännande resmål i det exotiska Karibien. Här omges man av vita stränder, vajande palmer och turkosblått vatten. Det idealiska klimatet och de intressanta sevärdheterna gör Punta Cana till en av våra mest spännande nyheter nästa år, säger Leyla Öfwerström, informatör på TUI i Sverige.

Resorna till Punta Cana kommer kunna bokas från 15 december 2016. Sammanlagt blir det nio hotell att välja på.
Prisexempel:
Ca 11998:-, två veckor på RIU Naiboa TTT+, med All-inclusive från Stockholm/Arlanda, mellan 29/3-12/4 2018.