Idre fjäll öppnar för skidåkning 18 november

Tack vare sparad konstnö från i fjol och de låga temperaturerna sätter säsongen igång redan fredagen den 18 november. Till en början är det öppet fredag till söndag men från och med 9 december är det öppet alla dagar.
Sofie Andersson som är marknads- och försäljningschef på Idre fjäll berättar också hur populärt det är i år.
– Den har även varit historisk då Idre Fjäll aldrig haft så många landslag på plats under samma period. Längd-, skidskytte-, skidorientering-, skicross-, alpina junior- och alpina damlandslaget har alla haft träningsläger på Idre Fjäll denna försäsong och lovorden har verkligen haglat, avslutar hon stolt.

Skidsäsongen varar fram till 1 maj. Men redan nu bokas det för fullt och sportlovsveckorna är redan nästintill fullbokade.