Fler bokar resor till solen inför nästa sommar

Hos Apollo ser man en markant ökning av bokningar till solen sommaren 2017. Hela 35% fler bokningar än i fjol. De flesta bokningar går till Grekland och Kroatien men satsningen på Dubai har också gett resultat med 15% fler bokningar.
– Som Sveriges största arrangör av sommarresor till Grekland känns det såklart extra roligt att de som rest med oss tidigare fortsätter att ge oss förtroendet, samtidigt som vi också får chansen att välkomna nya resenärer till vårt breda utbud. Utan tvekan är det Greklands mångfald som lockar många, både de som väljer att återvända och de som reser för första gången – här finns något för alla och stora möjligheter att hitta sitt egna lilla smultronställe, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.
Jennie fortsätter
– Flyget till Dubai tar bara sex timmar men känslan av att befinna sig i en annan värld är nästan överväldigande – här ges ”extra allt” ett ansikte. Allt fler upptäcker också fördelarna med att resa hit med Apollo. Förutom att det är mycket prisvärt erbjuds bekväma flyg, med både mat och service i världsklass, flexibla reslängder samt högkvalitativa hotell.