Pröva något nytt, pröva en utflykt med dressin

Har du tröttnat på cykling, vandring eller klättring? Ja men då är det dags att pröva på en dagsutflykt med dressin. Det är i Vansbro i Dalarna som Station Sågen nu erbjuder dressin för uthyrning. Man börjar sin utflykt kl. 10.00 och fortsätter till 18.00. Det går också bra att åka dressin i flera dagar, om man så vill. Det blir då till att ta med sig campingutrustning som tält och sovsäck för att kunna sova länga järnvägen.

Under resans gång kommer man trampa förbi flera sjöar och lämpliga platser för grillning och picknick. På fotot ses Edith van de Haterd och Dick van Ettinger, paret som driver den gamla tågstationen Station Sågen. På deras vandrarhem finns utöver dressin också bastu, badtunna och sommarkafé.

Boka din resa

Du kan boka din dressin på hemsidan för Station Sågen.
Här på webbsidan kan du enkelt förboka din dressintur hos Station Sågen. Några prisexempel:

  • En halvdagsutflykt med tandemdressin. Picknickkorg inkluderad. Från 450 SEK för två personer.
  • En heldagsutflykt med övernattning på vandrarhemmet Station Sågen, med mat och dressinhyra inkluderad. Från 1750 SEK för 2 vuxna och 2 barn.

Foto: Visit Södra Dalarna / Åsa Larsson (Licens)