Kryssningsdäck

Fler kryssningar i Medelhavet till sommaren

Nu närmar sig sommaren med stormsteg. Allt fler är intresserade av kryssningar i Medelhavet, något som Sembo lagt märke till. Det är nu den reseform som växer mest och Sembo börjar nu samarbeta med MSC Cruises för att kunna erbjuda nöjeskryssningar i Medelhavet.
– Kryssningar är en snabbt växande semesterform och vi vill gärna vara med på det tåget. Sembo har redan ett mycket stort boendeutbud i hela världen, men genom samarbetet med MSC Cruises kan vi nu erbjuda våra kunder en ny spännande och prisvärd produkt. Vår största kundgrupp är barnfamiljer och vi tror att de ser fördelarna med en kryssning på semestern. Fartygen håller även mycket bra standard vad gäller mat, boende och aktiviteter, säger Andreas Elmgren, Business Area Manager på Sembo.

Kryssa från Italien eller Spanien

De kryssningsrutter som planeras till sommaren kommer starta från Barcelona, Genoa, Rom och Venedig. Som ett exempel erbjuds en sju nätters kryssning i västra Medelhavet med avresa från Barcelona.