Åk på rejäl kryssning i Medelhavet i sommar

Till sommaren kommer världens största kryssningsfartyg kryssa i Medelhavet. Det är fartyget Allure of the Seas som i sommar tack vare Royal Caribbean International kommer göra flera kryssningar i Medelhavet.

Kryssningarna kommer gå mellan Frankrike, Italien och Spanien. Som ett extra plus kommer Mamma Mia-musikalen av Björn Ulveaus och Benny Andersson sättas upp på kryssningarna.
Magdalena Öhrn som är informationschef på Ving kommenterar satsningen
– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda kryssningar med världens största fartyg här i Europa i sommar. Medelhavet är ett mycket populärt kryssningsområde och att få uppleva så många spännande platser och länder på en och samma resa med världens största fartyg blir ett minne för livet.

Det är två rutter som erbjuds: Den ena startar i Barcelona i Spanien och den andra startar i Civitavecchia i Italien. Därifrån åker man till Marseille i Frankrike, La Spezia samt Neapel i Italien, samt Palma på Mallorca.