Åk på rejäl kryssning i Medelhavet i sommar

Till sommaren kommer världens största kryssningsfartyg kryssa i Medelhavet. Det är fartyget Allure of the Seas som i sommar tack vare Royal Caribbean International kommer göra flera kryssningar i Medelhavet.

Kryssningarna kommer gå mellan Frankrike, Italien och Spanien. Som ett extra plus kommer Mamma Mia-musikalen av Björn Ulveaus och Benny Andersson sättas upp på kryssningarna.
Magdalena Öhrn som är informationschef på Ving kommenterar satsningen
– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda kryssningar med världens största fartyg här i Europa i sommar. Medelhavet är ett mycket populärt kryssningsområde och att få uppleva så många spännande platser och länder på en och samma resa med världens största fartyg blir ett minne för livet.

[ad#ad-article]

Det är två rutter som erbjuds: Den ena startar i Barcelona i Spanien och den andra startar i Civitavecchia i Italien. Därifrån åker man till Marseille i Frankrike, La Spezia samt Neapel i Italien, samt Palma på Mallorca.