Upptäck paradisön Lombuk i vinter

I vinter börjar Ving med resor till ön Lombuk i Bali. Den är mest känd för sin natur och vulkanen Rinjani på norra sidan. Utöver en vanlig semester kan du pröva på trekking i landskapet. Efter trekking kan du slappna av med snorkling och dykning, båda som är populära sysselsättningar.
Det finns också möjliget att upptäcka kringliggande öar, exempelvis Komodo, där ödlan Komodovaranen kommer från. Magdalena beskriver Lombuk närmare.
Lombok är en ö som verkligen kan erbjuda mycket på en relativt liten yta. Här hittar man lugnet i den orörda naturen men vill man ha mer liv så är en kombination med Bali ett perfekt val. Eller varför inte kombinera med världsstaden Singapore.
Från och med november anordnar Ving resor till Lombuk i Bali.

Fotograf: Helena Mårde.