Legoland på höstlovet

I höst kommer Stena Line satsa än mer på linjerna mellan Sverige och Danmark. På grund av det stora intresset för LEGOLAND under höstlovet ser det ut som massvis med svenskar kommer söka sig till Legoland. Det är första gången som Legoland håller öppet under höstlovet under vecka 44 (28 oktober till 2 november). Ole Petter Diseth som är marknadschef på LEGOLAND kommenterar nöjesfältets popularitet som turistattraktion för svenskar.
– Intresset för LEGOLAND är större än någonsin, faktum är att Sverige är LEGOLANDS näst största utlandsmarknad efter Tyskland. Därför känns det extra roligt att vi nu öppnar nöjesfältet på svenskarnas höstlov. Eftersom många andra länder redan har haft sitt lov då, kommer svenskarna i princip att få parken för sig själva och kan åka alla attraktioner så mycket de bara orkar.

Sedan flera decennier har Stena Line fraktat svenska familjer till Legoland. Stena Line med sina färjor är en naturlig länk mellan Sverige och Danmark.
Mona Ulvåknippa, marknadsansvarig för destination Danmark på Stena Line, kommenterar hur företaget förbereder inför höstlovet.
– Stena Line har tagit svenska barnfamiljer till LEGOLAND i Billund sedan de öppnade 1968. När de nu slår upp dörrarna på höstlovet ska det bli extra kul att välkomna våra resenärer ombord med allt som vi har erbjuda på våra färjelinjer. Vi tror att det här kommer att ha en väldigt positiv inverkan på våra bokningar under hösten.

Mer information om LEGOLAND hittar du här.