Åk med Dreamlinern till Phuket, Kenya och Dominikanska Republiken

Nu är det premiär för resor med Boeing Dreamliner till resmål som Dominikanska Republiken, Jamaica, Kenya och Phuket. I december släppte Fritidsresor biljetterna till dessa platser, och flyget kommer gå nonstop från Arlanda till vald destination.
– Vi startar försäljningen av nästa års vinterresor tidigare än vanligt eftersom trycket är stort. Det är extra roligt att kunna erbjuda nyheter som Dreamlinern och Jamaica, säger Bassam el Mattar, Sverigechef på Fritidsresor.

Resor med Dreamliner

  • Dominikanska Republiken, direktflyg med Dreamliner från Arlanda varannan vecka och via Köpenhamn varannan vecka.
  • Kenya: Varannan vecka med Dreamliner från Stockholm via Helsingfors.
  • Phuket, Thailand: Dreamliner nonstop från Stockholm två gånger/vecka under perioden 13/12-29/3. (Alla andra avgångar nonstop med Boeing 767).

[ad#ad-article]

Foto: Peter Malmrup