Fler resor till Seychellerna

Nu satsar Ving på flera exotiska öar i ögruppen Seychellerna. Det är nu Mahé, Praslin, La Digue och Denis Island som företaget börjar arrangera resepaket till.
– Seychellerna är ett riktigt paradis med en gästvänlig befolkning. Stränderna är berömda för sin skönhet och eftersom turismen på öarna är reglerad så finns det goda möjligheter att hitta små orörda smultronställen, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.
Seychellerna har många vackra stränder och där finns ett etablerat nöjesutbud, även golf. Det finns också flera vandringsleder.

Resor till Seychellerna

Berjaya Beau Vallon Bay är ett hotell på ön Mahé, som också har gym och tennisbanor. Berjaya Praslin Resort ligger intill stranden Cote D´or på ön Praslin. Vings hotell är utspridda på fyra öar, Mahé, Praslin, La Digue och Denis Island.