Telias 4-juli tävling en succé

När Telia anordnade en fototävling i samband med 4 juli kom det in närmare 200 bidrag av hög kvalitet. Tävlingen som anordnades i samband med sänkta surfpriser i USA. Det beräknades att 30 000 svenskar semestrade i USA under tiden för landets nationaldag och med tävlingen bjöds dessa in att medverka i tävlingen som gick ut på att fotografera under dygnets firande.
– USA är en av svenskarnas populäraste resmål och den 18 juni lanserade vi vårt Surf Abroad erbjudande i Nordamerika, något som nu gör det enkelt och billigt för alla våra kunder att ta med sitt surfbeteende över Atlanten. Vi vet att många svenskar vill dokumentera och sprida sina reseupplevelser. Med fototävlingen hoppas vi kunna uppmuntra svenska turister i USA att fortsätta använda sina favorit-appar i sin smartphone eller dator med mobilt bredband och dela med sig av sina upplevelser till vänner och familj i Sverige, säger Rune Pedersen, konsumentchef för mobilitetstjänster på Telia.