Gratis WiFi på samtliga Blue Village i sommar

Glada tider stundas för de som ska åka till något av Fritidsresors Blue Village hotell under sommaren. Under hela sommaren bjuder företaget på gratis WiFi på alla 14 Blue Village hotell. Det kommer därmed gå att surfa gratis i receptionsområdet samt på vissa hotell även vid pool och restauranger.
– Det är viktigt för många att finnas på nätet också under semestern. Vi läser nyheter, kollar mejl och lägger ut semesterbilder på Facebook och Twitter från poolkanten, säger Bassam el Mattar, Fritidsresors Sverigechef.
Det går givetvis att betala för tillgång till Internet från hotellrummet men Fritidsresor satsar på att erbjuda gratis Internet framöver.
– Målet är att ha gratis nät inom hela hotellområdet, och vi räknar med att ha det på plats till nästa sommar, säger Bassam el Mattar.