Gran Canaria eller Phuket vintern 2012-2013

Sommaren är här men det är redan dags att fundera över var solsemestern ska kommande vinter. Två destinationer har som vanligt seglat upp i toppen över de mest eftertraktade platserna för solsemester.

Gran Canaria

Gran Canaria fortsätter locka tusentals svenskar till sig under vintertid. Och Kanarieöarna fortsätter sin ständiga förvandling för att behålla sin plats på topplistan. Det går charterflyg direkt till La Palma. Det finns både hotell för hela familjen såväl som för de par som vill komma bort och spendera tid på tu man hand. Kolla in följande hotell..

Phuket i Thailand

Även om Thailand ligger mycket längre bort så är belöningen för många resenärer allt större, med de paradisliknande stränderna och den exotiska maten. Här finns långgrunda stränger och riktigt aktiva uteställen för nöjesliv. Det är inte för inte som Phuket kan konkurrera med Gran Canaria om de tusentals svenskar som åker till solen och värmen under vintern 2012-2013. Titta närmare på dessa två hotell..