Easton Golf presenterar resorna inför vintern 2012 och våren 2013

Nu presenterar Easton Golf golfresorna inför vintern 2012 och våren 2013. Det finns 17 destinationer med i utbudet, däribland favoriter sedan tidigare och fyra nyheter, nämligen Mallorca, Rom, Oliva Nova i Spanien och Cascais i Portugal.
– Jag tycker att vi har vårt starkaste utbud någonsin säger Robert Lundgren, verksamhetsansvarig på Easton Golf. Aldrig tidigare har vi kunnat presentera så många destinationer. Dessutom tycker jag att vi fått till en bra mix mellan gamla storfavoriter som Turkiet och Tunisien och nya resmål fortsätter han. Vi har även utvecklat vår satsning på Long Stay-resor med flera bra alternativ.

Fakta angående de nya golfresorna

Italien – Rom
Boende på Hotel Ripa i stadsdelen Trastevere
Spel på Acquasanta Roma GC och Country Club Castelgandolfo

Spanien – Mallorca
Boende på Iberostar Royal Cupido vid Platja de Palma
Spel på Golf Park Puntiró Golf Course

Spanien – Oliva Nova
Boende på Hotel Oliva Nova
Spel på Oliva Nova samt antingen El Bosque, El Saler eller La Galiana

Portugal – Cascais
Boende på Hotel Baia
Spel på Quinta da Marinha och Penha Longa

Hög priorietet av såväl golfupplevelse som resan

Även om Easton Golfs kärna är just golf så prioriterar man resan väldigt högt, för att kunna skapa resepaket som står ut i mängden.

– Det är väldigt viktigt för oss att våra nya destinationer lever upp till de krav vi alltid strävar efter att en Easton-resmål ska bestå av vilket givetvis är bra golfbanor men det ska även vara bra flygförbindelser, bra boende nära såväl golf som levande by och trevliga utflyktsalternativ. Jag tycker att alla fyra nyheterna har just detta. Givetvis kommer vi att ha våra golfvärdar på plats på de nya resmålen, precis som på våra andra resor avslutar Robert Lundgren.