BKWine lanserar vinresor till Chile och Argentina

BKWine kommer nu med två helt nya destinationer för vinresor, Argentina och Chile. Första resan går i februari 2013. Premiären kommer självklart fokusera på vin och sydamerikansk gastronomi, samtidigt som tillfälle kommer ges för att upptäcka platser som Buenos Aires och Santiago de Chile.
Britt Karlsson på BKWine kommenterar nysatsningen
– Det blir en unik vinresa som kommer att visa upp det allra bästa av dessa två ’nya’ vinländer. Deras viner har blivit väldigt populära i Sverige och det beror förstås bland annat på deras höga kvalitet. Men det blir inte bara vin på resan. Vi har lagt in mycket annat värt att uppleva, den sydamerikanska maten med bl.a. genuina grillfester med det högklassiga argentinska köttet, sevärdheter, tango, hästar mm. Resan omfattar även en helt unik tur på slingrande vägar över Andernas toppar.
Förhoppningsvis kommer det här leda till nya insikter och smaksensationer bland svenska vinälskare. Britt fortsätter
– Jag är glad att äntligen kunna erbjuda den här resan. Jag har varit ett flertal gånger i Sydamerika, bland annat som inbjuden vindomare i ländernas nationella vintävlingar. Så jag har mycket goda kontakter här som gör att jag kunnat sätta ihop ett spännande program, som jag verkligen är stolt över, tack vare mina personliga kontakter med vinproducenterna.