Se Premier League fotboll med resepaket från Ving

Fotograf: Magnus Tegsten. Jesper Blomqvist, legendar inom svensk fotboll och tidigare spelare i Manchester United deltog i Vings lanseringsevent av fotbollsresor till Premiere League. Dessutom fanns Premiere League trofén på plats som erövrades av Manchester United 2011.

För att förenkla för fotbollsfantaster har nu Ving tagit fram fotbollspaket med flygbiljett och matchbiljetter i samma paket. Det gäller alla matcher som spelas i Premier League, i vilken flera välkända klubbar spelar, däribland Liverpool, Manchester United och Tottenham.
Det är totalt cirka 20000 biljetter som ska säljas per säsong i samband med resepaket. De första fotbollsresorna kommer börja säljas i juni.

Fotbollsresor

Hitta din fotbollsresa här!

Fotograf: Magnus Tegsten.