Nytt tema på ICEBAR i Stockholm

Nu byter ICEBAR i Stockholm tema inför sommaren! Det nya temat ”Pure Torne River Ice” är naturligtvis uppbyggt med is från Torne älv.
– Med gatukonst och humor hoppas vi att sommarens nya inredning med temat ”Pure Torne River Ice ” ska kunna sprida den speciella atmosfären från ICEHOTEL . Vi vill väcka det glädjefyllda med att utforska och arbeta med det helt naturliga, organiska och återvinningsbara materialet: is från Torne älv, säger Sofi Ruotsalainen, designer, ICEHOTEL Art & Design Group.
ICEBAR startade redan 1994 då den första isbaren byggdes i Jukkasjärvi. Det följdes upp 2002 med den permanenta isbaren i Nordic Sea Hotel i Stockholm.
– Det är väldigt kul att se våra gästers reaktioner när vi byter tema, många har ju varit här tidigare och uppskattar alltid när vi förändrar inredningen. Den nuvarande utställningen är ju väldigt ny, men hittills verkar vår ”snap shot-wall” och isfåtöljen där man kan kura ihop sig och uppleva hur det är att se fotspår i is underifrån vara mest populära, säger Germa Melake, bartender på Icebar Stockholm.