Ny golftävling ökar intresset för golfresor

Solresor Golf startade redan förra året och möttes då av ett stort intresse bland svenska golfälskare. Med ett utbud av 13 destinationer till exotiska länder som Turkiet, Sydafrika och Spanien har man lyckats skapa en exklusiv blandning av resor för de som vill resa till sol och värme för att spela golf. Solresor Invitational spelas på nio svenska golfklubbar med början i maj.

För att öka intresset har företaget nu skapat en golftävling för tvåmannalag med upp till 36 hcp. För vinnarna i deltävlingarna väntar en resa till finalen i Belek i Turkiet. I prispotten ligger 20 resor.
– Vi är väldigt glada över att ha knutit Hans Fahlén till Solresor och ser detta som början på ett intressant samarbete som kan komma att utvecklas, säger Solresor Golfs produktchef Peter Ellqvist.

En kommentar

Kommentarer är stängda.