Åk på semester med husdjuret, ja men javisst

Nu går det att åka på speciellt framtagna semesterresor med husdjuren. Oavsett om du har katt eller hund så ska Fritidsresors Blue Pets erbjuda skräddarsydda resor för hund- och kattägare.
– Vi vet hur viktigt det är för många att ha kvalitetstid och dela upplevelser också med sin hund eller katt och varför ska detta inte gälla också på semestern? Vi vill erbjuda en komplett semesterupplevelse – också för din bästa vän, säger Marie Malmros på Fritidsresors informationsavdelning.
Blue Pets lanseras först på Menorca och för dig med husdjur är det säkert intressant att veta att där kommer finnas butiker med djurtillbehör, husdjurspassning två timmar varje dag samt egna bufféer för djuren!
– Menorca är en riktigt vykortsidyll med 122 badvikar. Hälften är så kallade jungfrustränder som enbart nås till fots eller med cykel, säger Marie Malmros. Vattnet är kristallklart och turkos, allt är med andra ord upplagt för en härlig upplevelse också för husdjuret.