Fotbolls-EM i Kiev lockar många besökare

Det svenska fotbollslandslaget kommer spela EM-matcherna i Kiev, Ukraina, mellan 8 juni och 1 juni i år. Redan nu har många börjat boka resor till Kiev för att ta del av spänningen på nära håll med svenska fotbollslandslaget. Hos Ticket har ökningen av bokningar varit tydlig sedan december.
– Vi har sett en markant ökning av bokningar till Kiev under EM sedan lottningen i december. Även om bokningarna fortfarande är relativt få kan Ticket se en ökad trend av resor dit. Tidigare har det inte funnits något större intresse att resa till Kiev, men i år lockas svenskarna dit av fotbollen. Det finns fortfarande flygresor kvar, men utmaningen för besökaren är att hitta hotellrum då det finns få lediga hotell i Kiev, säger Martin Durnik, marknadschef på resebyrån Ticket.
Det är med andra hög tid för de som vill närvara vid fotbolls-EM att boka sina resor till Kiev.