Dags att välja solsemester till Menorca i sommar

Nu dröjer det inte länge innan våren är här och redan är det hög tid att välja solsemester inför sommaren. Menorca är en av höjdpunkterna för många under sommaren. Det är ingen större överraskning med badorter som Cala’n Bosch och Cala Galdana.

Cala’n Bosch som är den största badorten på ön är översållad med restauranger och här finns hotellet Blue Star Club Tamariscos. Hotellet är beläget på en klippa med utmärkt utsikt över havet. Badorten ligger på södra delen av ön och inte långt därifrån, ca 10 km bort, finns Ciutadella, den största staden på ön.

Cala Galdana är snäppet lugnare och passar par som vill komma bort på tu man hand. Här finns också det miljöcertifierade hotellet Blue Couples Audax. Det är ett spahotell som ligger strax intill stranden och dessutom på kort avstånd från gedigna restauranger och shopping. Det passar också sportintresserade par extra bra då det finns anläggningar för tennis, gym och biljard.