Checka in på Langleys hotell via Facebook

Langley tar ett steg längre för att öka komforten för sina gäster. Nu kan företagets hotellgäster checka in via Facebook på något av de 10 hotell som drivs i alperna. För att lyckas med detta har företaget skapat en Facebooksida för varje hotell, där sidan är knuten till den fysiska platsen.
Så långt är det 260 personer som valt att checka in på hotellet via Facebook.
– Vi har gratis wifi för våra gäster och det är många som direkt plockar upp telefonen när de kommer till våra hotell, då är steget till en incheckning inte långt, säger Robert Gunnarsson, webbansvarig på Langley.
Som belöning för att man väljer att checka in via Facebook bjuder Langley på en kopp kaffe. Kanske ska det här leda till att incheckningsmetoden sprids allt eftersom längtan efter kaffe gör sig påmind.