Bodrum i Turkiet stora nyheten för sommaren 2012

Nu utökar Solresor med resor till tre olika orter på Bodrumhalvön. Det är orterna Bodrum, Gümbet och Turgutreis som man satsar på, samtliga på Bodrumhalvön i Turkiet. Det kommer inte som en stor överraskning att man nu utökar med fler solsemesterpaket till området, då det är hetaste i form av solcharter för närvarande.
– Turkiet är vår populäraste sommardestination. Därför har vi valt att utöka vårt utbud med ytterligare orter där man finner prisvärda semesterhotell av god kvalitet, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.
Turgutreis ligger längst västerut och är ett lämpligt område för barnfamiljer. Gümbet ligger istället väster om Bodrum stad och har ett aktivt utbud för de som vill festa.
Då resor till Turkiet är hett eftertraktade är det att rekommendera att vara ute i god tid.