Ytterligare ett Sunwing Resort i Side i Turkiet

Turkiet fortsätter ligga i toppen över destinationer för solsemestrar. För att möta efterfrågan öppnar under 2012 Ving ytterligare ett Sunwing Resort i Side utanför Antalayai Turkiet. Hotellet Sunwing Resort & Spa Side East kommer ligga intill en sandstrand, någon enstaka kilometer från Side centrum.
– Sunwing Resort & Spa Side East Beach kommer att erbjuda väldigt bra boende med 294 rum. De har generöst med ytor samt allmänna utrymmen som är mycket funktionella. Vi tror att det passar både små som stora familjer där det också blir allt vanligare att man reser flera generationer tillsammans, säger Peter Grandell, vd för Resorts & Hotels. Hotellet ska öppna inför sommaren 2012 men är bokningsbart redan nu.

Utöver hotellanläggningens utbud, däribland gym, lekplatser och spa, finns historiska lämningar i Side med ruiner i gamla centrum.