Fler flyg till Tallinn

Från och med 30 oktober kommer det bli enklare att flyga till Tallinn från Stockholm. Då börjar Flybe flyga mellan Bromma och Tallinn med hela tre avgångar varje dag. Flygplanen kommer rymma 68 passagerare och det förväntas vara stort intresse för fler flygavgångar mellan Stockholmsregionen och Tallinn i Estland.
– Med flyg från Bromma till Tallinn blir det lättare, och snabbare, att ta sig mellan Tallinn och Stockholm. Det blir kvalitetstid som skapas åt både affärsresenärer och turister. Det är också kul att det skapas möjlighet för folk i södra Sverige att åka direkt till Tallinn utan trista mellanlandningar och långa transfers. Det blir en bra kombination med smålänningar som får det lättare att besöka prisvärda Tallinn, säger Henrik Göthlin, turistchef för Estlands turistbyrå.