Direkt till Mallorca från Köpenhamn med SAS

Den 3 september började SAS flyga mellan Köpenhamn och Mallorca. Två gånger i veckan kommer flygbolaget frakta solsugna skandinaver till ön. Planen är att redan i mars 2012 fördubbla antalet avgångar.
Under perioden 3 september – 29 oktober flyger SAS direkt till Mallorca på tisdagar och lördagar. Under året som gått har SAS öppnat 14 nya linjer från Köpenhamn, Oslo och Stockholm.

Tidigare under september rapporterades också att SAS är världens punktligaste flygbolag, enligt den oberoende källan Flightstats.
– SAS fortsätter att leva upp till vårt löfte att ta hand om våra kunders tid på bästa sätt. Ett punktlighetsrekord som vi är otroligt stolta över stärker vår kontinuerliga position som Europas punktligaste flygbolag sedan flera år tillbaka och är också en viktig förklaring till att vår kundnöjdhet är den bästa på elva år, säger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.