Golfbollar

Spännande golfresor vintern 2011-2012

Nu kommer det nya spännande golfresor för alla golfentusiaster i Sverige. Med så exotiska platser som Kuba och Mexiko hoppas Ving kunna locka golfare ännu längre bort för att utöva sin favoritsport. Förra året var Turkiet den stora nyheten för golfresor och då speciellt orten Belek strax utanför Antalaya. Resor dit har ökat med mer än 40% sedan förra året.
– Att just Belek blivit så populärt beror framförallt på prisläget. Här får man mycket för pengarna. Hotellen håller högsta klass, likaså de härliga golfbanor som byggts upp under de senaste åren, säger Jarno Holmström, som är produktchef på VingGolf.

I Mexiko kommer man nu skapa golfresor till Tulum där en av de nyaste banorna i landet finns. Golf får man spela på Riviera Maya Golf Club som är väl inringad av den omkringliggande djungeln. Banan ska passa alla golfare oavsett handikapp.

Nu lanseras alltså också golfresor till Kuba, mer specifikt Varadero där den bästa banan finns. Golfklubben Varadero Golf Club har utsikt över havet och banan är ordnad så att de första nio hålen är enklare och de senare nio hålen är mer av en utmaning.

Spännande golfresor i vinter

Det bådar alltså för en spännande vinter med golfresor och de nya golfbanorna i Turkiet och Kuba lär locka de som vill kombinera exotisk semester med sin favoritsport golf.

Foto: David Johansson